Communiefotografie

Communie- of lentefeest in aantocht?

Tijdens een communie- of lentefeest vieren we dat het kind de overstap maakt naar en nieuw stadium in zijn leven. En of je nu deze traditie als onderdeel van een Katholiek ritueel beleeft of als een vrijzinnig ritueel. De groei van het kind staat op deze dag centraal.

Een onderdeel van dit ritueel is de communiefotoreportage. Op deze manier willen we het "kind" nog even vasthouden door het het te vereeuwigen op de gevoelige plaat. Het is voor je zoon of dochter dan ook leuk om eens voor de lens te staan en jaren later al even leuk om met nostalgie terug te kijken naar deze periode.

Hoe ga ik te werk?

  • Er wordt een datum afgesproken waarop de fotoshoot zal plaatsvinden (ten laatste drie weken voor het communie- of lentefeest zodat het drukwerk tijdig kan worden afgeleverd).
  • Er wordt een locatie besproken.
  • Er wordt u een digitale brochure toegestuurd waarop de verschillende soorten drukwerk met prijzen vermeld staan zodat we een totaalpakket op maat kunnen samenstellen aan een goede prijs. Drukwerk is niet verplicht. U kan ook enkel de digitale bestanden in hoge resolutie krijgen.
  • De fotoshoot vindt plaats op de afgesproken datum.
  • De foto's worden digitaal bewerkt en er wordt u een contactblad toegestuurd met de foto's in klein formaat zodat u de gewenste foto's voor afdruk kan kiezen.
  • De bestelling wordt door mij in het labo geplaatst.
  • Het drukwerk en de digitale bestanden in hoge resolutie worden afgeleverd.
  • Bij een communieshoot wordt er een voorschotbedrag gevraagd van 40 euro. Bij het afleveren van de foto's ontvangt u de factuur voor het resterende bedrag.

Er is een standaardpakket voorzien voor een communie- of lentefeest. Hierover leest u binnen enkele dagen meer op mijn nieuwspagina.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Ik leer graag bij en wil mijn klanten kunnen helpen met diens wensen. Neem dan zeker contact op met mij om te kijken waarmee ik u kan helpen.

 

 


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
GOOGLE
Pinterest
LinkedIn
Instagram